dijous, 17 de març del 2016

AGRAÏMENT ETERN … TORNAREM!


Amics i amigues avui us demanarem que tots plegats fem una parada en el camí. Els de casa portem gairebé 2 anys de lluita per salvar la nostra granja i, en especial, hem estat els últim 6 mesos amb una activitat frenètica. Ara amb la darrera resolució judicial ens trobem davant una situació que s’allargarà en el temps.
Els recursos jurídics que presentarem seran revisats a mig o llarg termini i ens sentim amb la necessitat de fer aquesta pausa. Arribarà la Setmana Santa més oportuna que mai, aprofiteu per fer-vos una bonica foto de perfil amb els que estimeu, amb un paisatge o lloc especial…com vulgueu però és el moment de canviar el nostre LOGO, de despenjar les pancartes dels balcons i de treure els cartells dels comerços i botigues…és temps per respirar a fons, relaxar els ànims i refer-nos…. Per què? No donem el cas per perdut…MAI… creiem que és el moment de fer una ATURADA per tornar amb força…PERQUÈ TORNAREM i tornarem amb arguments, amb idees amb …. VOSALTRES!

La veritat i la raó tenen una força que ningú pot aturar però ara volem tornar a la normalitat, per vosaltres, per nosaltres, per l’Horta, per Lleida, per justícia universal. Per acabar compartim unes paraules de la nostra mare que formen part d’aquella saviesa popular de la gent de l’Horta. Ens va dir als 3 germans:
“Encara que hagi sortit malament tranquils fills meus nosaltres no vivim pels diners, mai ho hem fet. Si tenim menys viurem amb menys…no passa res ens hi adaptarem. Heu de saber que el vostre pare i jo hem estat pitjor, hem viscut moments molt durs fa 40 anys amb epidèmies a la granja que ens van obligar a sacrificar tots els animals i vam tornar a començar de zero amb un préstec i ens en vam sortir amb molt esforç i ara farem el mateix… treballarem de valent. Però, us vull dir el més important, res serveix sense la salut… respirem, calmem-nos, vivim amb més pau, és difícil davant la injustícia que sentim però recordeu que el més important és viure amb salut, gaudir dels nostres. Ara és temps de recuperar la serenor.”
Tots nosaltres els pares, els tres germans i tota la família us agraïm el vostre sincer i emocionant suport… La vostra ajuda i acompanyament ha estat tot un honor i és, sense cap mena de dubte, la millor lectura i lliçó personal que ens emportem del que ha passat. La forta mobilització popular davant el que molts considerem una enorme injustícia a l’Horta és per si sola una victòria i un avís a qui en el futur vulgui perjudicar a la pagesia lleidatana. Ara, fem aquesta aturada, fem-ho plegats … ara canviem plegats els perfils de facebook, twitter, whatsapp i altres mostres de suport… seguirem informant i espereu-nos… sereu els primers a saber quan tornarem i llavors cridarem amb força renovada #SALVEMRAMADERIA!








Amb gran apreci,

Montse, Pere, Carles, Pere i Joan





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada