dimarts, 1 de març del 2016

SEGUIREM LLUITANT PERQUÈ ES FACI JUSTÍCIA

Deia Jose Luís Borges que la derrota té una dignitat que la victòria no coneix. Avui la família Pifarré hem rebut la resolució de l’Audiència provincial, la sentència referma la resolució en 1a instància i la reafirma integrament contra la servitud que demanava Ramaderia Pifarré. L’Audiència no ha atès cap de les proves presentades ni documents del DARP, ni peritatge de La Paeria, ni decret d’alcaldia, ni documents d’ADIF. La resolució justifica que aquesta documentació s’havia d’haver aportat en el primer judici.La sentència no és ferma i es podrà interposar recurs de cassació i recurs extraordinari d’infracció processal davant TSJC. 
Per nosaltres la pitjor derrota seria oblidar i deixar que la injustícia segueixi el seu curs. Nosaltres seguirem amb la lluita i posarem encara més llum al nostre cas ‪#‎salvemramaderia‬ . Només volem treballar en pau com hem fet des de temps immemorials, només volem viure i fer de ramaders a l’Horta de Lleida, així de senzill així de raonable.
Seguirem, sabem que humilment tindrem altre cop una tasca titànica però estimem casa nostra, el lloc i les persones que ens han fet créixer a l’Horta i per ells no abandonarem... només perden definitivament els que tiren la tovallola.
Necessitarem un temps per pair però tornarem amb força, amb la força que dóna l’impuls d’alçar-te des del terra, espolsar les penes, eixugar les llàgrimes i tornar a lluitar amb el cor... que ningú celebri res que Ramaderia Pifarré es tornarà a posar en camí. Ara, més que mai, farem ressonar el nostre clam #SALVEMRAMADERIA !
Per acabar... ara mirant enrere només ens queda una lectura positiva...el vostre SUPORT...Gràcies de COR de part de tota la família...ben aviat tornareu a sentir el nostre clam. Seguim amb pas ferm!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada